Terug naar het archief

Wilt u in het vervolg de nieuwsbrief als eerste lezen ? Schrijf u in voor het ontvangen van de nieuwsbrief via e-mail: nieuwsbrief inschrijf pagina.

 

N i e u w s b r i e f

8e jaargang, nummer 1, september 2010
Info: Froukje van der Zwaag 0519-297641

Lieve mensen,

We staan weer aan het begin van een nieuw lezingen seizoen. Het is altijd een uitdaging om een gevarieerd programma samen te stellen, en ik hoop dat we daarin geslaagd zijn. In september beginnen we met een lezing van Barbara Driessen met het thema; “De kracht van kwetsbaarheid”. Vervolgens neemt Johan Oldenkamp in oktober het stokje van haar over. Op zijn eigenzinnige, en onthullende manier vertelt hij over, “Eindigen bij het begin”, de ommekeer die gaat beginnen. In november is Monique Leurink bij ons te gast met haar lezing, “Het individuele scheppingsproces”. Waar moet je je in deze tijd van transformatie aan vasthouden? Monique vertelt erover in haar presentatie. We vervolgen het seizoen in januari 2011, met een lezing van Nicolaas de Jong. Het onderwerp hiervan is; “Ontmoetingen met natuurwezens en land-schapgenezing”. Onder natuurwezens wordt onder andere verstaan; gnomen, elfen, en boomfaunen. Er zal niet alleen gesproken worden tijdens deze lezing, maar ook zal er spelenderwijs worden gewerkt om de wezens te beleven.

Bij deze wil ik er nog graag even op attenderen dat wij het bijzonder op prijs stellen dat er voor de lezingen wordt gereserveerd, dit i.v.m. de zaalopstelling, consumpties, u bent verzekerd van een zitplaats, en wij weten waar we rekening mee moeten houden. U bent ook dit seizoen wederom van harte welkom in De Nije Warf, te Wouterswoude.

Liefs en van harte tot ziens bij de lezingen!

Froukje.

Eenheid

De mens met het ingewikkelde zielscomplex vol tegenstrijdigheden is niet verloren;
haar innerlijkste wezen,
de godskracht in haar diepte,
vermag op haar in te werken, haar te wijzigen,
de krachten die elkaar tegenwerken, te verbinden,
en de elementen die uiteenstreven,
in elkaar te doen versmelten;
zij kan van haar een eenheid scheppen.

Martin Buber

Wij verzoeken u om altijd van tevoren te reserveren opdat u verzekerd bent van een zitplaats.

Het komende halfjaar kunnen wij u weer een gevarieerd programma aanbieden. Wij zijn er blij mee en hopen u ook, zodat we u weer bij de lezingen mogen begroeten. Een korte samenvatting van de lezingen voor het komende seizoen vindt u op de programma pagina.

  • Reserveringen graag bij Froukje van der Zwaag, tel. 0519 - 29 76 41 of per Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl Info Website: www.stichting-wijzer.nl
  • De entreekaarten kosten 8,00 en voor donateurs 6,00 per persoon.
  • Aanvang van de lezingen is 19.30 uur.
  • Locatie: de Nije Warf, Voorweg 31a te Wouterswoude.
  • Voor ideeŽn en suggesties staat er bij de lezingen een ideeŽnbus op de foldertafel
  • Het is ook mogelijk de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de nieuwsbrief inschrijf pagina.

Als u onze activiteiten waardeert en ons graag wilt steunen, dan kunt u donateur worden voor 25,- per persoon of voor 42,50 per gezin per jaar. Als donateur krijgt u per persoon 2,- korting op de toegangsprijs.

Opgave hiervoor graag schriftelijk door onderstaande bon in te vullen en op te sturen naar Froukje van der Zwaag, Kievitstraat 31, 9101 HB Dokkum.

Donateurschapbon

Klik hier voor het programma.

Kaartje: route naar de Nije Warf

Je bent zo druk,
als je jezelf maakt

*****************************************
****************************

Loesje

Klik hier of op het PDF icoon om de nieuwsbrief te downloaden als PDF file. Deze PDF file is vooral handig als u de nieuwsbrief wilt uitprinten, omdat PDF als standaard is geaccepteerd wordt dit door iedere printer goed afgedrukt. U kunt de nieuwsbrief openen met Adobe Acrobat Reader. download de nieuwsbrief