Terug naar het archief

Wilt u in het vervolg de nieuwsbrief als eerste lezen ? Schrijf u in voor het ontvangen van de nieuwsbrief via e-mail: nieuwsbrief inschrijf pagina.

 

N i e u w s b r i e f

7e jaargang, nummer 1, september 2009
Info: Froukje van der Zwaag 0519-297641

Lieve mensen,

Graag zie ik u het komende seizoen weer in De Nije Warf bij onze lezingen. In september pakken we meteen uit met twee lezingen. We starten het seizoen op DONDERDAGAVOND 10 SEPTEMBER met een heel bijzondere lezing van Dr. Jaap van der Wal, arts, embryoloog. “Toevalligerwijs” was het voor Jaap mogelijk om op 10 september a.s. naar ons toe te komen met een lezing. De overvolle agenda van Jaap liet anders niet eerder een lezing toe dan eind 2010 of ergens in 2011. Waarom nu deze lezing? Omdat het bijzondere van deze lezing is, dat waar we in het afgelopen seizoen Pim van Lommel hebben kunnen horen spreken over BDE’s, en een eventueel leven na het aardse leven, we Jaap nu kunnen horen spreken over een eventueel “leven” vóór het aardse bestaan. M.n. het embryo speelt voor Jaap een grote rol, een boeiende presentatie begeleid met beeldmateriaal. Op humoristische wijze vertelt Geert Kimpen op 23 september over het thema; “Hoe maak je goud van je leven”, naar zijn laatste boek “De geheime Newton”. Hoe kan het onze kinderen tijdens de opvoeding vergaan maar, vooral ook ons, als ouders, hoe kunnen we daar een weg in vinden, juist via onze kinderen? Dat komt Janita Venema in oktober vertellen met haar lezing “Het fluisterkind”. In november vertelt Andrea Mayer vol passie over het fascinerende thema, “Engelen en Aartsengelen”. Hoe kun je Engelen herkennen, wat is hun rol, wat kunnen ze voor je doen en nog veel meer Engelenwetenswaardigheden. 2009 is het jaar van Darwin. Darwin is vooral bekend van zijn evolutietheorie en zorgde voor een revolutie binnen de wetenschap, had invloed op maatschappij, filosofie en religie. Maar was er ook iets wat Darwin niet kon weten? We zullen het in januari horen van Gerrit Teule met het onderwerp “Wat Darwin niet kon weten”. Een reis naar de spirituele binnenkant van de evolutie.

Liefs en van harte tot ziens bij de lezingen!

Froukje.

Ieder wezen is geboren
voor een specifiek doel
en het licht van dit doel
is aangestoken in de ziel

Sa’ adi

Wij verzoeken u om altijd van tevoren te reserveren opdat u verzekerd bent van een zitplaats.

Het komende halfjaar kunnen wij u weer een gevarieerd programma aanbieden. Wij zijn er blij mee en hopen u ook, zodat we u weer bij de lezingen mogen begroeten. Een korte samenvatting van de lezingen voor het komende seizoen vindt u op de programma pagina.

  • Reserveringen graag bij Froukje van der Zwaag, tel. 0519 - 29 76 41 of per Email: stwijzer@stichting-wijzer.nl Info Website: www.stichting-wijzer.nl
  • De entreekaarten kosten 8,00 en voor donateurs 6,00 per persoon.
  • Aanvang van de lezingen is 19.30 uur.
  • Locatie: de Nije Warf, Voorweg 31a te Wouterswoude.
  • Voor ideeën en suggesties staat er bij de lezingen een ideeënbus op de foldertafel
  • Het is ook mogelijk de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de nieuwsbrief inschrijf pagina.

Als u onze activiteiten waardeert en ons graag wilt steunen, dan kunt u donateur worden voor 25,- per persoon of voor 42,50 per gezin per jaar. Als donateur krijgt u per persoon 2,- korting op de toegangsprijs.

Opgave hiervoor graag schriftelijk door onderstaande bon in te vullen en op te sturen naar Froukje van der Zwaag, Kievitstraat 31, 9101 HB Dokkum.

Donateurschapbon

Klik hier voor het programma.

Kaartje: route naar de Nije Warf

Heb je haast,
ga dan zitten

*****************************************
****************************

S. Schiemanck (chinese spreuk)

Klik hier of op het PDF icoon om de nieuwsbrief te downloaden als PDF file. Deze PDF file is vooral handig als u de nieuwsbrief wilt uitprinten, omdat PDF als standaard is geaccepteerd wordt dit door iedere printer goed afgedrukt. U kunt de nieuwsbrief openen met Adobe Acrobat Reader. download de nieuwsbrief