Logo St.Wijzer
Terug naar het archief

Deze regel is opgenomen omdat de internet explorer de pagina niet goed weergeeft als de tabel niet helemaal is gevuld.

Nieuws

Foto's van de lezing van Janet Ossebaard

Foto 1 Janet Ossebaard Foto 2 Janet Ossebaard
Foto 3 Janet Ossebaard Foto 4 Janet Ossebaard

 


Foto's van de lezing van Pieter Sluis

Foto 1 Pieter Sluis Foto 2 Pieter Sluis
Foto 3 Pieter Sluis

 


Foto's van de lezing van Hans Stolp

Foto 1 Hans Stolp Foto 2 Hans Stolp
Foto 3 Hans Stolp Foto 4 Hans Stolp

 


Foto's van de lezing van Barbara Driessen

Foto 1 Barbara Driessen Foto 2 Barbara Driessen
Foto 3 Barbara Driessen Foto 4 Barbara Driessen

 


Foto's van de lezing van Hans de Waard

Foto 1 Hans de Waard Foto 2 Hans de Waard
Foto 3 Hans de Waard Foto 4 Hans de Waard

 


Foto's van de lezing van Kompassie

Foto 1 Kompassie Foto 2 Kompassie
Foto 3 Kompassie Foto 4 Kompassie
Foto 3 Kompassie Foto 4 Kompassie

 

Foto's van de lezing van Peter Toonen

Foto 1 Peter Toonen Foto 2 Peter Toonen
Foto 3 Peter Toonen Foto 4 Peter Toonen

 


Foto's van de lezing van Willem de Ridder

Foto 1 Willem de Ridder Foto 2 Willem de Ridder
Foto 3 Willem de Ridder Foto 4 Willem de Ridder

 


banner Friesland Natuurlijk Anders

Friesland Natuurlijk Anders 2006 - voor persoonlijke en innerlijke ontwikkeling

Op zaterdag 2 en zondag 3 september wordt er in en rond Spiritueel en Reiki Centrum Mannaz in het Buitenveld bij Veenwouden weer een Friesland Natuurlijk Anders gehouden.

Friesland Natuurlijk Anders is een uniek gebeuren in Friesland. Dit jaar wordt deze spirituele manifestatie voor de vijfde keer gehouden. Wat vijf jaar geleden als een zondagsmarkt begon, is niet alleen gegroeid in omvang, maar ook in opzet. Het is dit lustrumjaar voor het eerst een tweedaagse manifestatie.

Op zaterdag 2 september wordt Friesland Natuurlijk Anders omstreeks 10 uur geopend door de Vuurmannen van het Noorden. Zij doen dat door een vuur te ontsteken dat kracht, warmte, enthousiasme en verbinding symboliseert. Het vuur zal het hele weekend brandende worden gehouden en de bezoekers kunnen er zelfs bij slapen.

Verder zijn er zaterdag verschillende dagworkshops. De deelnemers kunnen zich verdiepen in het helder waarnemen van dromen, een sjamanentrommel bouwen, een workshop paganisme volgen, de natuur in zichzelf en om zich heen ontdekken met de Reizende Aarde School of een echte zweethutceremonie meemaken. 's Avonds kan er heerlijk worden gedanst tijdens de workshop Biodanza, een methode die werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. Wegens het beperkte aantal plaatsen moeten de deelnemers zich van tevoren voor de zaterdagworkshops inschrijven.

Op zondag is er weer de voor iedereen toegankelijke markt met allerlei kramen waar onder andere biologische kaasjes, boeken, geneeskrachtige stenen, kleding en heel veel andere leuke dingen te koop zijn. Omdat het een lustrumjaar is, is de markt nog uitgebreider en gevarieerder van opzet dan voorgaande jaren. Ook zijn er zondag weer veel therapeuten en healers aanwezig, bij wie de bezoekers terecht kunnen voor informatie of een gratis behandeling. Verder worden er lezingen gehouden (door onder andere Karel en Caroline van Huffelen over hun boek "Maria Magdalena en de SchijnHeiligen" en Hans de Waard over de Jassentechniek), heel veel korte workshops gegeven en worden er films vertoond in het Filmhuis. Daarnaast kunnen de bezoekers optredens bijwonen op het Open Podium, zich creatief uiten op het Creatieve Werkveld en genieten van dans, muziek en de natuur. Er is zelfs een stiltetent waar men zich even terug kan trekken en tot rust kan komen temidden van alle activiteit. Voor de kinderen is er van alles te doen op het Kinderveld en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: naast "gewone" hapjes zijn er dit jaar ook biologische heerlijkheden te koop. Eigenlijk gebeurt er te veel om op te noemen. Nieuwsgierig geworden? Kom en beleef Friesland Natuurlijk Anders op 2 en 3 september!

Toegangskaarten voor zondag kosten in de voorverkoop E 10,= en aan de kassa E 12,50. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Zie ook www.frieslandnatuurlijkanders.nl.

Voor meer informatie:
Yteke Woodrow, tel. 0515-419963, e-mail: frieslandnatuurlijkanders@home.nl


VlinderFairy
terug naar boven