Logo St.Wijzer
Terug naar het archief
Deze regel is opgenomen omdat de internet explorer de pagina niet goed weergeeft als de tabel niet helemaal is gevuld.

Nieuws

Lezing 26 november Joanna Klink vervallen

Wegens ziekte van de spreekster is de lezing van Joanna Klink komen te vervallen. Als vervangende spreker zal Pieter van Exter de lezing "Heimwee van de mens" komen geven. Voor meer informatie over deze lezing kunt u kijken op de pagina "programma".

 


 
Maria Magdalena Concert/ Grote Kerk Leeuwarden

Zaterdag 4 oktober om 20.00 vindt de premiŔre plaats van het oratorium "Het evangelie naar Maria" in de Grote Kerk in Leeuwarden. Maria de Groot schreef een libretto voor dit oratorium en volgde daarbij het in de tweede eeuw geschreven "Evangelie naar Maria (Magdalena), waarin Maria Magdalena optreedt als ontvangster van onderricht van Christus en als lerares van de apostelen. Leo K÷hlenberg schreef de muziek. Voor kaarten en overige informatie kijk op www.intradamusic.nl en klik naar catalogus en vervolgens naar concerten of bel Intrada 0513-688951.

Dit muziekstuk is het eerste van een nieuw muziekfonds met liederen en bewerkingen van buiten-bijbelse evangeliŰn uitgegeven door de stichting Codice e Musica (voorzitter: ds. Coen Wessel) en muziekuitgeverij Intrada te Heerenveen. Een oratorium over het Evangelie van de Waarheid en liederen over het Thomas-Evangelie zijn in voorbereiding.

 


 
bron: http://www.waldnet.nl

Lezing Hans Stolp druk bezocht
woensdag 24 september 2003 Dokkum

Honderden ge´nteresseerden trokken woensdagavond naar de IJsherberg in Dokkum om een lezing te horen van Hans Stolp. De enorme belangstelling zorgde ervoor dat organisator Stichting Wijzer zelfs op de laatste dag nog moest uitwijken naar een grotere zaal zodat niemand teruggestuurd hoefde te worden.

Tijdens de lezing liet Hans Stolp zijn visie zien over het leven na de dood. In stappen legde hij uit hoe de 'ziel' vertrekt uit het lichaam en liefdevol wordt ontvangen in het hiernamaals.

Lezing Hans Stolp
Grote interesse voor lezing Hans Stolp

 

VlinderFairy
terug naar boven