9e jaargang, nummer 1, september 2011

Tot nu toe hebben we ons hoofd, als stichting, redelijk boven water kunnen houden, maar met het ingaan van ons tiende seizoen zijn we genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren om de lezingen nog te kunnen bekostigen. De entreeprijs wordt met een euro verhoogd, een nog niet al te grote ingreep, maar jammer genoeg wel nodig.

In ons tiende seizoen bieden we jullie weer een reeks lezingen aan die, naar ik hoop, de moeite waard zijn. 28 september beginnen we met “Het Mysterie van de Liefde” naar het nieuwste boek van Geert Kimpen. Ook mevrouw Kimpen, ofwel Christine Pannebakker, doet een duit in het zakje. In oktober komt zij met de lezing: “Vrouwenpower”. In november presenteert Walter de Zeeuw zijn lezing: “Engelen in de nieuwe tijd”. En na een maandje rust en bezinning komt Iris Barkhuysen in januari naar ons toe met haar presentatie: “Belicht de Diamant in jezelf. Licht op 2012”.

Bij deze wil ik er nog graag even op attenderen dat wij het bijzonder op prijs stellen dat er voor de lezingen wordt gereserveerd, dit i.v.m. de zaalopstelling, consumpties, u bent verzekerd van een zitplaats, en wij weten waar we rekening mee moeten houden. U bent ook dit seizoen wederom van harte welkom in De Nije Warf, te Wouterswoude.

Als er rechtschapenheid is in je hart,
zal er schoonheid zijn in je karakter.

Als er schoonheid is in je karakter,
zal er harmonie zijn in je leven.

Als er harmonie is in je leven,
zal er orde zijn in het land.

Als er orde is in het land,
zal er vrede zijn op aarde.

Confucius

• De entreekaarten kosten 9,00 en voor donateurs 7,00 per persoon.
  • Voor ideeën en suggesties staat er bij de lezingen een ideeënbus op de foldertafel