7e jaargang, nummer 2, januari 2010

Met de allerbeste wensen voor 2010, voor jullie allemaal, blijft 2009 ons nog even achtervolgen middels Charles Darwin. 2009 was het jaar van Darwin. Een opmerkelijke lezing van Gerrit Teule op 27 januari met als onderwerp “Wat Darwin niet kon weten. Een reis naar de spirituele binnenkant van de evolutie”. Een mooi en veelzeggend onderwerp, en zo kunnen we 2009 achter ons te laten, om verder te reizen langs 2010. Wellicht vanuit de binnenkant weer naar de buitenkant met “de Taal van het Licht”, Heilige Geometrie, en zandcirkels. Richard van Rijswijk presenteert 24 februari “de Taal van het Licht”. Of gaan we “Denken vanuit ons hart” met Marie Thérèse Lips op 24 maart, èn kunnen we mogelijk daarmee interpreteren wat geld en bezittingen voor ons betekenen of kunnen gaan betekenen. Op 28 april zullen we het horen van Rudolph Berger; Welk instrument kan geld worden bij de voorbereiding van de spirituele transformatie? Valt er tijdens deze reis misschien “winst” te halen uit het “Evangelie van Isis” naar het boek van Lauri Fransen? Wie weet, we laten het woord op 26 mei aan Lauri, onze laatste gastspreekster van het seizoen. Reizen jullie met ons mee, het genoegen is geheel aan onze kant, en we heten jullie weer graag van harte welkom op de lezingen.

Liefs en van harte tot ziens!

Alles is voor je klaar gelegd.
Je pad ligt recht voor je.
Soms is het onzichtbaar, maar het is er,
Je weet misschien niet waarheen het gaat,
maar je moet het volgen.
Het is het pad dat naar de Schepper leidt.
Het is het enige pad dat er is.

Opperhoofd Leon Shenandoah

Geluk en tevredenheid is de weg waarlangs we reizen,
niet de bestemming.

*****************************************