6e jaargang, nummer 1, september 2008

LET OP NIEUWE LOCATIE

DE NIJE WARF VOORWEG 31a WOUTERSWOUDE

Tot mijn genoegen en waarschijnlijk ook het uwe, kan ik u zeggen dat we een nieuwe locatie voor onze lezingen hebben gevonden. De lezingen zullen voortaan plaatsvinden in “De Nije Warf" te Wouterswoude. De Nije Warf is gemakkelijk te vinden en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij hopen u in deze sfeervolle omgeving weer bij onze lezingen te kunnen begroeten. Met deze nieuwe locatie gaat er ook weer een nieuw seizoen van start en hebben we naar mijn idee een aantrekkelijk aanbod van lezingen voor u samen kunnen stellen. Om te beginnen gaan we, in september, samen met Patty Harpenau uit zoeken wat nu het geheim van “The Secret” is. Vervolgens kunnen we in oktober Gerrit Jansen wederom verwelkomen om te gaan rekenen met uw eigen naam middels “Numerologisch spelen met je naam”. Neemt u pen en papier mee en ontdek wat uw naam, u, volgens de numerologie kan aanreiken. John Consemulder neemt u in november mee op reis door zijn boek “Blauwdruk” om een brug te slaan tussen de spirituele, esoterische, wetenschappelijke en multidimensionale benaderingen van geluid, licht en energie. In januari pakken we de draad weer op waar we hem hebben laten liggen en komt Barbara Driessen een lezing geven over “Spirituele intelligentie”, sensitiviteit en inspiratie. “De nieuwe mens”.

De dingen in de wijde ruimten spreken
tot de zinnen van de mensen,
zij veranderen in de loop der tijd.
Zichzelf wekkend ontwaakt de mensenziel,
niet ingeperkt door ruimte,
noch verdoold in tijdsverloop,
in het stromende worden der eeuwigheid!

Rudolf Steiner 1915

• Voor ideeën en suggesties staat er bij de lezingen een ideeënbus op de foldertafel

Wanneer de macht van de liefde wint
van de liefde voor de macht,