5e jaargang, nummer 2, januari 2008

Namens het bestuur en alle vrijwilligers wens ik u een voorspoedig 2008.

Het Licht in jezelf lijkt het antwoord op alles te zijn maar soms heb je even iets nodig, van buitenaf, om jezelf te kunnen worden en te kunnen zijn. Dat kan een woord, een zin, alleen de aanwezigheid van iemand of iets zijn, of juist helemaal niets. Daar ligt de wens van onze stichting; dat we u, met de nog te volgen lezingen, iets mee kunnen geven voor het komende jaar.

En kunnen we van januari tot en met mei

• Helen met de ThŤta-DNA helingtechniek
  • Struikelen over wijsheid
  • De geboorte van Christus in ons als moderne inwijdingsweg zien
  • De roep van de Godin horen
  • Praten met dieren

Kleine mens, voor mij ben je groot!
Je hebt handen om te geven.
Je lacht en je houdt van mensen.
Je bent gewoon, en daarom ben je groot.
Phil Bosmans

Wij verzoeken u om altijd van tevoren te reserveren opdat u verzekerd bent van een zitplaats. Bij te weinig deelname kan het voorkomen dat we een lezing moeten aflasten i.v.m. de kosten. Tevens hebben wij een richtlijn m.b.t. de consumpties, het aantal zitplaatsen en de zaalindeling. Zoals u weet beginnen we om 19:30. I.v.m. veiligheidsmaatregelen is er na 20:00 geen toegang meer mogelijk.

Het komende halfjaar kunnen wij u weer een gevarieerd programma aanbieden. Een korte samenvatting van de lezingen vindt u op de programma pagina.

• Locatie: Dockinga College, Rondweg West 45 te Dokkum.
  • Het is ook mogelijk de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de nieuwsbrief inschrijf pagina. Of u schrijft zich in aan de foldertafel bij een lezing.

Het programma van de Stichting WIJZER voor de lezingen t/m mei 2008

23 januariBaukjen Ploegstra & Joop de BoerThèta-DNA Helingtechniek
27 februariYoyo OlivierStruikelen over wijsheid
26 maartHans StolpDe geboorte van Christus in ons
23 aprilLenne GielesDe roep van de Godin
28 meiMieke ZomerPraten met dieren

Locatie aan de Rondweg West 45
Het Dockinga College is te vinden aan dezelfde kant als "Holtrop en Jansma" en Karwei. Achter de school is parkeergelegen-heid. Zijn er geen parkeerplaatsen meer vrij op het terrein van de school dan kunt u in de directe omgeving parkeren. Bijvoorbeeld op het parkeerterrein van Karwei, welke 100 meter verder aan dezelfde straat zit.
Voor een uitgebreidere routebeschrijving kunt u op onze website terecht.
www.stichting-wijzer.nl/plattegrond.htm

Info voor de lezingen van de zusterstichtingen vindt u op de volgende adressen:
Stichting In-zicht te Heerenveen/Joure
Info: Jenny v.d. Veen tel: 0519-297605
Email: post@in-zicht.nl
Website: www.in-zicht.nl
Stichting Innerlijk Besef te Assen
Info: Henk Koops, tel: 0592-65 66 10
Email: info@innerlijk-besef.nl
Website: www.innerlijk-besef.nl
Stichting De Cirkel te Steenwijk
Info: Carla v.d.Veen, tel: 0521-36 12 27
      Kitty Hengst, tel: 0521-34 19 20
Voorheen Stichting Love te Sauwerd (Gr.)
Info: Paulien Seinen, tel. 0595-48 70 24
Email: paulienseinen@wanadoo.nl