4e jaargang, nummer 2, januari 2007

Om te beginnen de allerbeste wensen voor een heel fijn en bijzonder 2007!

werk - alsof je geen geld nodig hebt,
dans - alsof niemand naar je kijkt,
zing - alsof niemand naar je aan het luisteren is,
heb lief - alsof niemand je ooit gekwetst heeft,
leef - alsof het paradijs hier op aarde is.

Het begin van het seizoen was geweldig met bijzondere lezingen en een grote opkomst. Het is fijn om te zien dat de belangstelling voor spiritualiteit steeds meer groeit.
Wij zijn er heel erg blij mee en willen graag iedereen bedanken voor de betrokkenheid: de vrijwilligers voor de inzet, de donateurs voor de steun en alle bezoekers voor het luisterend oor .

Verder in de nieuwsbrief vindt u weer een korte samenvatting van de lezingen tot en met mei van dit jaar:

• Hans de Waard laat zien hoe je d.m.v. de jassentechniek het belastende verleden los kunt laten om weer te zien wie je echt bent.
  • De emotionele rijvaardigheid van Barbara Driessen dient voor een meer vreugdevol bestaan en meer verbondenheid met jezelf en de ander.
  • Hans Stolp geeft zijn visie op de rol van Judas, was hij een verrader of een ingewijde?
  • Pieter Sluis komt met een warm pleidooi om met de dood om te gaan als een belangrijk deel van ons leven, de angst ervoor te laten verdwijnen en dit wezenlijke levensmoment positief te kunnen benutten.
  • Janet Ossebaard verteld over de boodschap van de graancirkels, de geschiedenis ervan, het effect op lichaam en geest en geeft antwoord op de vraag waarom wij deze prachtige patronen ontvangen.

Met een hartelijke groet en graag tot ziens bij de lezingen!

Brit Janssen

Zeuren of luisteren
Je kunt in principe alleen spreken van het feit dat iemand zeurt,
als je niet bereid bent om echt naar iemand te luisteren.
Meestal beluister je dan ook slechts datgeen wat jij wilt horen, hetgeen betekent dat je niet echt beluistert wat een ander je te vertellen heeft.
Echt luisteren is een kunst die alleen je hart verstaat als je jezelf niet door het leven onpersoonlijk opslokken, verharden of ontmoedigen laat.
Luister, leef en ervaar vanuit je hart en praat......

Het komende halfjaar kunnen wij u weer een gevarieerd programma aanbieden. Wij zijn er blij mee en hopen u ook, zodat we u weer bij de lezingen mogen begroeten. Verder in de nieuwsbrief staat een korte samenvatting van de lezingen tot en met mei 2007.

Graag willen wij u nogmaals verzoeken om altijd van tevoren te reserveren. Op die manier kunnen wij de juiste zaal kiezen en bent u verzekerd van een zitplaats.

• De entreekaarten kosten 7,50 en voor donateurs 5,50 per persoon.
  • Locatie: De IJsherberg in Dokkum, Harddraverspark 1

Opgave hiervoor graag schriftelijk door onderstaande bon in te vullen en op te sturen naar Fokje Wedzinga, J.G.M. Demesstraat 6, 9103 NC Dokkum.

Het programma van de Stichting WIJZER voor de lezingen t/m mei 2006

24 januariHans de WaardJassentechniek
28 februariBarbara DriessenEmotionele rijvaardigheid
28 maartHans StolpJudas, verrader of ingewijde?
25 aprilPieter SluisLiever gewoon dood
23 meiJanet OssebaardDe boodschap van de graancirkels

"Als je kunt lachen om jezelf, heb je eindeloos veel lol!"

Klik hier of op het PDF icoon om de nieuwsbrief te downloaden als PDF file. Deze PDF file is vooral handig als u de nieuwsbrief wilt uitprinten, omdat PDF als standaard is geaccepteerd wordt dit door iedere printer goed afgedrukt. download de nieuwsbrief