3e jaargang, nummer 2, januari 2006

Graag wil ik beginnen met iedereen het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar!
Dat 2006 een jaar mag zijn vol mooie, nieuwe ontmoetingen en ervaringen waar ruimte is voor humor en vreugde om weer een stukje dichter bij jezelf te komen.

Voordat we verder vooruit kijken, nog even een blik achterom. Het begin van het seizoen was heel mooi met bijzondere onderwerpen en een geweldige opkomst. Onze dank gaat naar alle vrijwilligers voor hun inzet, de donateurs voor hun steun en alle bezoekers voor het luisterend oor, iedereen draagt er zijn steentje aan bij. Janny is gestopt met haar bestuursfunctie, ikzelf ben erbij gekomen. Verder kan ik u nog vertellen dat wij de achterstand wat betreft de verslagen hebben ingelopen, dus vanaf de volgende lezing liggen zij weer voor u klaar.

En nu nog een blik vooruit, wist u dat...

• We leven in een tijd waarin er weer meer ruimte ontstaat voor de verbinding met de geestelijke wereld?
  • Een fascinerende en avontuurlijke zoektocht naar de verborgenheden van onze westerse geschiedenis is geweest?
  • Er een uitnodiging ligt het kontakt met uw tijdloze zelf weer nieuw leven in te blazen?
  • Het noodzakelijk is dat wij leren elkaar te vergeven en tot verzoening met elkaar te komen, voordat het nieuwe gouden tijdperk van de vrede kan aanbreken?
  • Een numeroloog op basis van de geboortedatum de opdracht van iemand in dit leven kan aanreiken en dat de naam kenmerken geeft hoe je deze opdracht kunt vervullen?

Nieuwsgierig geworden? Verder in de nieuwsbrief vindt u weer een korte samenvatting van de lezingen tot en met mei van dit jaar. Wij zien u graag bij de lezingen.

Met een hartelijke groet

Brit Janssen

Het is wat het is

Het is onzin .... zegt het verstand
    Het is wat het is .... zegt de liefde
    Het is ongelijk .... zegt de berekening
    Het is niets dan lijden .... zegt de angst
    Het is uitzichtloos .... zegt het inzicht
    Het is wat het is .... zegt de liefde
    Het is lachwekkend .... zegt de trots
    Het is lichtzinnig .... zegt de behoedzaamheid
    Het is wat het is .... zegt de liefde

Het komende halfjaar kunnen wij u weer een gevarieerd programma aanbieden. Wij zijn er blij mee en hopen u ook, zodat we u weer bij de lezingen mogen begroeten. Graag willen wij u nogmaals verzoeken om altijd van tevoren te reserveren. Op die manier kunnen wij de juiste zaal kiezen en bent u verzekerd van een zitplaats.

Het programma van de Stichting WIJZER voor de lezingen t/m mei 2006

25 januariRoelof TichelaarOmgang met Gods Geestenwereld
    22 februariKlaas van UrkZoektocht naar de heilige graal en de ark van het verbond
    22 maartHans StolpDe genezende kracht van vergeving